Usluge

Servis

Usluge servisa su uvek dostupne na Vaš zahtev. Na početku uvek savetujemo da neizlazimo na teren bez potrebe i savetom prokušamo da odklonimo kvar, ukoliko ova metoda neuspe možete se odlučiti za dve varijante

1. Da nam pošaljete-donesete printer ns servis

2. Da mi dođemo kod Vas i popravimo printer

Za sve detalje dogovaramo se tokom razgovora, naše posete klijentima su jako retke, najčešće se sve završi na telefonskom razgovoru ali smo za Vas uvek tu da vam pružimo pomoć.

Tehnička podrška

Višegodišnje iskustvo u tehničkoj podrci ARTISJET-u omogućilo nam je da danas budemo iskusniji u pronalaženju rešenja, kao i to da Vam ceo tim ARTISJET-a uvek stoji na raspolaganju.Ukoliko imate specifične zahteve u vezi softwera ili rešenja za štampu u prilici smo da Vam pomognemo oko toga zajedno sa celim timom ARTIJET-a.

Tehnička podrška obuhvata pomoć klijentu u svim segmetima i nudi najbrže moguće rešenje, u okviru tehničke podrke trudimo se da ukoliko dođe do eventualih problema vaš problem rešimo putem telefona ili računara to je najbrži način da Vam pomognemo i odklonimo (najčešće jednostavne probleme) Uvek savetujemo da Vas dobro obučimo za rad na printeru tako izbegavamo sitne probleme ali smo idlje tu da vas podržimo i posle. Kada se po prvi put srećete sa ovom vrsto printera jako je teško sve zapamtiti odjednom zato smo tu da Vam pomognemo oko nedoumica.

Rezevni delovi

U toku garancije koja je 1. Godinu imate podršku sa svim rezernim delovima koje dobijate u tom perijodu besplatno, osim glave printera i pumepe za boju koje nisu uključene u garanciju.

Ostale delove dobijate prve godine besplatno uz to da nam deo koji je neispeavan vratite.

Većinu delova imamo u magacinu ukoliko bilo šta zatreba od delova vrlo se brzo poruče, dostava je avionom tako da je vreme dobijanja dela minimalno.

Na raspolaganju Vam stojimo mi kao i fabrika koj je proizvođač sa celim svojim timom.ž

Boje

Boje kao i sav potrošni materijal vezan za printere možete naći kod nas,boje imaju rok trajanja tako da se uvek trudimo da je imamo u najsvežijoj varijanti, svakako boje kao i delovi stižu avionom tako da ukoliko se desi da Vam treba neki deo ili neka kombinacija boja ili količina, svakako se to svede na jednu nedelju koliko je potrbno da boje stignu te ukoliko su vam potrebne boje svetujemo da ih poručite na vreme kako bi Vas ispoštovali i uvek imali najsvežije boje .

Pakovanja boja su 500ml i 1000 ml

Sredstvo za čišćenje 500ml (cleaner)

Odmasčivač 500 ml (pricoating)

Software

Razvoj programa koji omogućavaju nebrojene kombinacije u štampi su u modernom vrenenu neizbežni,ARTISJET tim svakodnevno radi na razvijanju novih opcija u olakšavanju printa

Tako i naši softveri omogućavaju mnogobrojne pocije u štampi podržavajući Vas u vašim idejama te omogućavaju lakši posao za komplikovanije stvari u štampi. Razne kombinacije boja ,laka i podloga.

Programi su prilagođeni našim printerima , za pojedine od njih možemo ih prilagoditi vašim specifičnim zahtevima, ili pronaći rešenje za njih.

Jednostavni su za upotrebu, praktično vi pripremu radite u bilo kom programu a RIP je tu da to samo sprovede u print sa željenim efektima ili kombinacijama(bela-kolor, color–bela, samo color, samo bela, color-lak…)